Welkom op deze website over afvallen

Broodje gezond

18 Apr Welkom op deze website over afvallen

De website “ik wil snel afvallen.nl” is in het leven geroepen met maar één doel: 10 kilo afvallen voor de zomer. Voor streefdatum 1 juli 2011 moet mijn buikvet voor een groot deel verdwenen zijn, zodat ik mijzelf “goed” op het strand kan vertonen. Ik ga dit doen middels het twee hulpmiddelen: het Wasbord Dieet boek en de Youw8 Internet Weegschaal.

En waarom wil ik afvallen? Omdat ik klaar ben met dat buikje! Al jaren is dat niet strak meer door het bourgondische leven, drankje hier drankje daar, gebakken aardappeltjes ipv salades, etc etc! Vooral in de wintermaanden is het helemaal erg. Dan eet ik mijn buikje 6 keer in de rondte aan speculaas en oliebollen. Maar dat is nu verleden tijd! IK BEN ER KLAAR MEE!! Voor eens en voor altijd wil ik nu 10 kilo kwijt en mijn “abs” weer tevoorschijn toveren.

Mijn nieuwe – gezonde – eetpatroon wil ik mijzelf aanleveren via het Wasbord Dieet! Een boek dat veel informatie geeft over (gezond)eten, wat wel en wat vooral niet te eten, hoe te sporten en het belangrijkste: hoe dit patroon voor langere tijd aan te houden! Het is dus geen crash-dieet door bepaalde dagelijkse voedingsmiddelen te skippen. Zo mag je gewoon je koolhydraten, calorieën, eiwitten, etc hebben. De kracht zit hem in dit dieet dat je 6 maal daags een maaltijd mag hebben. Je hebt dus geen honger en die 6 maaltijden bevatten minimaal twee basis-principes voedingsmiddelen van het Wasbord dieet.

Naast dit dieetboek gebruik ik ook de Youw8 Internet Weegschaal. Deze weegschaal houdt op internet je gewicht, BMI, vetpercentage, etc bij! Ik maak hier dagelijks gebruik van zodat ik weet hoe ik ervoor sta qua afvallen. Op internet kan ik vervolgens in mijn persoonlijke dashboard bijhouden wat de stand van zaken is. De Youw8 Internet Weegschaal motiveert en is dus de ideale ‘stok-achter-de-deur‘ voor mijn dieet. Ik zie wekelijks dat er kilo’s verdwijnen en dat motiveert enorm!

Ik ben begonnen op 14 april 2011 en zal doorgaan tot sowieso 1 juli 2011! Ik heb dus 2,5 maand de tijd om mijn doel te bereiken. 10 kilo afvallen is opzich niet zo moeilijk.. Gewoon simpelweg niet meer eten oftewel meer calorieën verbranden dan dat er binnenkomen!! FOUT! volgens het Wasbord Dieet. Blijf goed en veel (6 maaltijden) eten en sport hierbij geregeld. Door niet te eten gaat je lichaam knagen aan je spiermassa. in plaats van vet om te zetten in spieren verbrand je je reeds opgebouwde spieren. Zorg dus dat je op de goede manier doet. Tip: koop het Wasbord Dieet boek en gebruik dit als bijbel (bestel het Wasbord Dieet boek dan op Bol.com (Goedkoopste webwinkel gevonden voor dit boek – € 20,49)

Ik ben blij dat je mijn blog gevonden hebt en ik hoop dag je mijn weblogjes met plezier zult lezen. Op dagelijkse basis zal ik zorgen voor updates en mijn voortgang laten zien. Heb je vragen of wil je hulp met iets? Stuur mij gerust ff een mailtje…

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.