Slim afvallen met een voedingschema in een box

slim afvallen

07 Sep Slim afvallen met een voedingschema in een box

Afvallen kan tegenwoordig op meer manieren dan je lief is, sterker nog door de vele diëten, afvalprogramma’s, boeken, websites en ga zo maar door, ga je denken dat de enige manier om te afvallen alleen nog via een van deze genoemde methodes is. Niets is minder waar, want alles heeft een basis, uit die basis worden producten, methodes en diëten gecreëerd, hierdoor wordt de basis al snel vergeten. Toch gaan we in dit artikel terug naar de basis, deze basis luid, gezond eten. Maar we gaan niet zomaar naar de basis van gezond eten, we gaan dit op een slimme manier doen, een voor de hand liggende manier, die veel mensen op de een of andere manier niet zien.

Slim afvallen.

Om te beginnen wil ik je eerst even duidelijk maken dat het hier niet om een dieet, of snel afvallen manier gaat. Ik ga het hebben over de enige manier om voor altijd slank en gezond te zijn, mits je je eraan houdt, maar geloof me dat is in dit geval niet zo moeilijk. Je gaat gebruik maken van iets wat je waarschijnlijk al kent, en misschien wel, maar misschien ook nog niet zelf hebt ervaren. Wat we gaan doen is: We stoppen een voedingsdeskundige, een diëtist, een professionele kok, samen met verse duurzame ingrediënten voor een aantal gezonde maaltijden in een doos. We schudden dit door elkaar en noemen het de maaltijdbox.

Vervolgens brengen we deze maaltijdbox gratis bij je thuis en hoef jij alleen nog maar de recepten volgens de instructies te bereiden.

Eetpatroon in een box.

De maaltijdbox is niet alleen maar een dienst waar je ontzettend veel gemak van hebt, door het niet meer boodschappen te hoeven doen, en het niet meer na hoeven denken over wat je gaat eten, het is meer dan dat. Zoals ik hierboven heb beschreven, worden de gerechten door professionals bedacht, de ingrediënten zijn erg vers en duurzaam, wat inhoudt dat er geen onnodige ongezonde bewerking stoffen in je voeding terecht komen, de voeding is verser en van betere kwaliteit.

Wanneer je wekelijks uit een maaltijdbox eet, hou je je als het ware aan een gezond eetpatroon, want de wekelijkse maaltijden zijn uitgebalanceerd en wordt ervoor gezorgd dat je precies de juiste hoeveelheid vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen binnen krijgt. Daarnaast eet je niet teveel, is er geen verspilling en heeft zo,n foodbox nog veel meer voordelen.

Welke maaltijdboxen bestellen.

Er zijn flink wat maaltijdboxen die erg gezond recepten hebben, en waar een team van foodexperts elke week voor deze nieuwe recepten zorgt. Daarom hieronder een paar suggesties die je zou kunnen proberen.


Bij deze suggesties heb ik rekening gehouden met een aantal zaken, zoals de prijs, de kwaliteit van de producten, de variatie en de service.

De Allerhande Box.

Officieel de Allerhande Box, maar ook wel de AH Box, AH maaltijdbox, of de Allerhande maaltijdenbox genoemd. Deze maaltijdbox heeft erg veel voordelen ten opzichte van de andere in deze markt. Het is niet alleen de goedkoopste box, maar je kan hem in elke Albert Heijn winkel afhalen, bij een pickup point of gratis laten bezorgen, wanneer je voor dat laatste kiest, kun je ook andere boodschappen mee bestellen die worden dan net zo gratis bezorgd. Deze box kun je vanaf 37,50 bestellen.

Streekbox.

De Streekbox is weer wat anders, dit is een maaltijdbox verkoper, die in tegenstelling tot Albert Heijn met de Allerhande Box, vooral met telers en producenten uit de buurt samenwerkt, zo hebben ze altijd erg verse en direct vanaf de oogst afkomstige producten. Dit zijn altijd seizoen gebonden ingrediënten, die daardoor voor een redelijk tarief aangeboden kunnen worden, voor de rest is het concept van de Streekbox maaltijdboxen hetzelfde, je besteld hem online, en hij wordt dan op een datum naar keuze bij je thuis of op elk ander adres naar wens bezorgd.

Hiernaast heb je nog veel meer andere maaltijdboxen, die volgens het zelfde concept werken, en ook erg gezonde recepten bevatten, maar om te beginnen zou ik je deze twee willen aanraden om het eens te proberen, mocht het wat voor je zijn, kun je altijd eens verder kijken.

Afvallen met een dieet.

Je komt altijd tot dezelfde conclusie wanneer je gaat afvallen door middel van een dieet, natuurlijk kan het je helpen en kun je snel afvallen via meerdere manieren, maar het bekende jojo effect komt altijd terug, en de motivatie om gezond te gaan eten, ontbreekt altijd bij de dieten, waarom? Omdat ze willen dat je terug komt. 😉 Dit terwijl gezond eten door middel van een perfect eetpatroon de enige en beste oplossing is. misschien niet met het snelste resultaat, maar wel voor aan langer slanker en gelukkiger leven. Mijn advies zou dan ook luiden, val af, ga op dieet en neem direct daarna een maaltijdbox en blijf op gewicht door gezond te eten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.