Dag 42: Terug uit London en 2 kilo zwaarder

Chocolat cookies -london

30 Mei Dag 42: Terug uit London en 2 kilo zwaarder

En dat was London!! Wat ontzettend jammer dat ik weer terug ben. Het is echt een te gekke stad die ik in 4 dagen mocht verkennen! Zo heb ik alle bezienswaardigheden bezocht, goed geshopt en genoten van het goede eten daar. Ik was er van donderdag en tot zondag. Eigenlijk te kort om alles in de stad goed te kunnen verkennen maar in 4 dagen krijg je toch een aardige indruk. Ik had nog veel meer willen bezoeken en langer in de vele winkels rond willen lopen. Gelukkig is het maar 40 minuten vliegen dus ik ga gewoon over een paar weken/maanden weer maar dan voor een maand 😀

Laat ik zeggen dat ik deze dagen niet echt goed met mijn voeding bezig ben geweest! En dat heb ik geweten toen ik vanochtend weer op de weegschaal stond. Direct 2 kilo erbij :|Het begon al in het vliegtuig toen de vriend met wie ik was, een Mars uit zijn tas pakte. Deze had hij meegenomen. Ook vertelde hij dat er in zijn koffer een volle zak schepsnoep van het Kruidvat zat. De 4 dagen in London hebben ik dan ook genoten van deze zak waarin alle snoepjes van de wereld in vertegenwoordigd waren! Verder heb ik in London erg veel van die chocolat cookies gehad. Je kunt ze in Nederland bijvoorbeeld bij de Subway kopen (ik heb het hier al vaker over gehad) maar in Londen zijn dit gewoon ‘de’ koekjes die iedereen eet. Ik heb er denk ik zo’n 8 gehad 😐

Qua lunch en avondeten ging het dan best weer goed. 3 maal uiteten geweest naar de Mexicaan en een soort Portugees kiprestaurant. De derde avond moesten wij snel en werd het dus een MacDonalds. Klinkt misschien erg slecht maar we hebben alle dagen ook erg veel gelopen. Uiteraard ook vele kilometers met de metro afgelegd maar het meerendeel toch per benenwagen. Ik gok zo’n 15 km per dag dus daarmee best veel calorien verbrand. De voeding overdag was dan toch vaak een goed broodje met kaas/ham/kip en tomaat! Dat allemaal op een vers stukje stopbrood voor 3 pond 😀 Oja en de Subway hebben wij ook denk ik wel zo’n 10 x bezocht! Dat wil dus zeggen dat ik ook zo’n 10 cappuccino’s daar heb gedronken! Heerlijk. Dat was echt genieten, puur omdat we de Subway in NL niet echt kennen.

Goed! Nu dus het afvallen weer oppakken met gezonde voeding en sporten. Die 2 kilo aan extra gewicht moeten er in snel tempo weer af! Vanavond dus maar direct weer de hardloop schoenen aan en zorgen voor een gezonde avondmaaltijd. Lichte salade met zalm? Wordt vervolgd…

Geen reactie's

Geef een reactie