Dag 4: De dag met veel zon en brownies

Brownie calorien

22 Apr Dag 4: De dag met veel zon en brownies

Dag 4 alweer. Ik moet zeggen dat het erg wisselend gaat. Als ik thuis ben en de koelkast vol gezonde dingen zie, gaat het goed! Ben ik op kantoor of bij vrienden, dan slaat het noodlot al snel toe. Verleiding ligt op de loer en ik kan mijzelf niet altijd goed hiertegen verweren ūüėÄ Slappe zak!

Qua eten zat het vandaag wel redelijk goed, op de brownie na dus! Ik heb de hele dag gezond gegeten. Zo was de warme maaltijd om 18.00 uur echt het hoogtepunt. Ik had volkoren pasta gekocht en dit gecombineerd met saus, spinazie, gedroogde tomaten en zalm.¬†Verrukkelijk! Ik had de maaltijd voor twee personen bereid dus er staat nog een lekker kommetje klaar voor morgen. Ik kan dit echt iedereen aanraden. Het smaakte heerlijk en bevatte alleen maar gezonde¬†ingredi√ęnten.

De avond was redelijk¬†dramatisch. Ik ben met vrienden de kroeg even in gegaan en had voorgenomen om twee, hooguit drie alcoholische versnaperingen te nemen. Helaas werden dit er iets meer. Ik heb vermoedelijk zo’n 7 biertjes gehad. Aan het einde van de avond ben ik overgestapt op fris. Dit waren nog twee/drie glazen cassis (geen light). Toen ik thuis kwam heb ik mijzelf nog wel¬†getrakteerd¬†op een stuk suikerbrood. Misschien slecht, maar ik heb hiermee de patat en frikadellen in de stad wel links kunnen laten staan.

Gewicht: 74.2 kg
Vetpercentage: 22.7
BMI: 17.2%

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Super gezonden warme maaltijd
  • Veel fruit
  • Geen Redbull

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Brownie gehad :$
  • Veel bier in de kroeg
  • Suikerbrood met boter

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie