Dag 35: McDonald’s, bittergarnituur en nootjes

Nootjes snack

23 Mei Dag 35: McDonald’s, bittergarnituur en nootjes

Zo dat was weer een bijzonder dagje. Laat ik het zo maar noemen 😀 Eigenlijk stond het grootste deel van de dag in het teken van gezonde voeding. Zowel het ontbijt als de lunch waren voorzien van alle broodnodige voedingsvezels. Zo at ik gezond brood, amandelen, pindakaas, magere melk, zwarte koffie zonder suiker en 2 stuks fruit. Maar dan weer die avond. Ik had een afspraak staan om met enkele klasgenoten mee te doen aan zo’n Murphy’s quiz night.

We hadden afgesproken om een uurtje of 17.30 uur. Het perfecte tijdstip dus om eerst een hapje te gaan eten. Je raad het: McDonald’s 😐 Mijn avondmaaltijd bestond uit een McChicken-menu met frietjes en een milkshake! Ook had ik nog 6 extra kipnuggets. Ik schat zon 1000 tot 1400 calorieën maar ik durf het eigenlijk ook niet op te zoeken 😐 Tja… Het was sowieso wel een dikke 2 maanden geleden dat ik had gesnackt bij de Mac dus op zich vond ik het niet zo erg. Wel zonde natuurlijk.

De avond, tijdens de quiz heb ik veel bier gehad (lees: 8 stuks), is er 3 maal een schaal met bittergarnituur rondgegaan en heb ik zo’n 5 kaasblokjes gesnoept. Het team dat verloor deelde aan het eind van de avond ook nog eens gewonnen Mars/Snickers/Milkyway’s uit! Volgens mij heb ik hier ook nog 3 mini’s van gehad… Al met al een avond vol met calorieën. Morgen dus er maar weer extra goed op letter. Misschien even sporten maar ik ga volgens mij uit eten dus dat zal hem wel weer niet worden. Wordt vervolgd…

Geen reactie's

Geef een reactie