Dag 33: Mooi weer dus het terras op

Terras en bitterballen

21 Mei Dag 33: Mooi weer dus het terras op

Wat was het weer een mooi weertje vandaag! De ideale kans om het terras op te gaan met een goede vriend van mij. Het was alweer enkele weken geleden dat ik dit had gedaan en ik had vandaag vrij! Perfect dus. Op het terras hebben wij onszelf getrakteerd op enkele latte macchiato, biertjes en een schaal met bitterballen 😀 Man man man dat smaakte echt prima! Ik heb er de hele middag gezeten en had dus een flink verbrande kop :( Wie gaat er nou vanuit dat de zon zo zou branden dat ik beter met zonnebrand had kunnen smeren…

Voor ik het terras op ging heb ik twee bruine boterhammen gehad met kip, 20+-kaas en gebakken ei. Na het terras was het tijd voor een pizza 😐 Ik had echt, na deze relaxe dag, geen zin meer om uitgebreid te gaan koken! Ook had ik geen kliekje meer staan van de vorige dag dat ik eenvoudig zou kunnen opwarmen. Door de drank had ik overigens bij de Albert Heijn ook een zak snoep gekocht en een flesje AA-drink. Op een of andere manier denk je toch minder goed na over je aankopen. Beide zijn helaas helemaal opgegaan na de pizza. Sporten zat er ook niet meer in. Morgen nieuwe kansen nieuwe prijzen…

Gewicht: 72.7 kg
Vetpercentage: 16.9%
BMI: 22.1
Spiermassa: 44.6%

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Veel zon gezien = gezond 😀

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Bitterballen gegeten
  • Bier gehad; 3 stuks
  • Pizza en snoep

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie