Dag 3: Gezond dagje met grote verleidingen

Broodje gezond met kip, kaas, mayonaise en spanazie

20 Apr Dag 3: Gezond dagje met grote verleidingen

Dag 3. Het begon wederom erg goed met een prima ontbijt voor half 10. Dit ontbijt bestond uit magere yoghurt met cruesli en aardbeien. Ik merk dat zo’n stevig ontbijt mij goed doet. Hierdoor heb ik tot het eind van de ochtend totaal geen honger┬á Dit beschrijft het Wasbordieet boek trouwens ook! Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Sla je een maaltijd over? Prima, maar laat dit nooit het ontbijt zijn.

De middag heb ik een stuk bruinbrood gehad en licht besmeerd met pindakaas. Ook heb ik de middag zo’n 4 flesjes water gedronken. Tot zover ging alles prima. Maar dan komt het einde van de middag in zicht en komen er mensen over de vloer bij mij op kantoor. En dat leverde ook vandaag weer 2 koeken van de Subway op :( Heerlijk, maar het vet druipt er bijna af. Daarna stond ik nog even te praten met onze buren en die kwamen met paaschocolade aan :( Je raad het al, 7 stukjes witte- en melkchocolade verdwenen rechtstreeks mijn mond in.

Om deze slechte tussendoortjes te compenseren, heb ik het met mijn avondmaaltijd helemaal goed gemaakt. Zo heb ik de ‘powershake’ gemaakt uit het boek. De ingredienten van deze shake waren: Magere Yoghurt, cruesli, bessen, frambozen, aarbeien en wei-eiwitpoeder. Heerlijk!! 1 minuut in de blender en klaar. Ik heb overigens 2 porties gemaakt zodat ik er 1 kan bewaren in de koelkast. Ik denk dat dit mijn ontbijt gaat worden voor dag 4. Naast deze shake heb ik nog twee bruine boterhammen gehad. Belegd met een beetje light mayonaise, kip, 20+-kaas en een hele berg spinazie. Prima van smaak en samen met de shake zit in goed vol.

Het is nu 20.00 uur en ik heb besloten nog even te gaan hardlopen. Ik wil vandaag voor de 10 kilometer gaan en dat levert een calorieverbranding op van 600 calorie├źn :) Laat dat nou gelijk staan aan die twee koeken van vanmiddag….

Gewicht: niet gewogen
Vetpercentage: niet gewogen
BMI: niet gewogen

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Hardlopen: 10 kilometer
  • Eerste powershake
  • Geen Redbull

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Alle kilometers afgelegd met de scooter
  • 2 vette koeken van de Subway gehad
  • Chocolade gehad.. 7 stukjes :(

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie