Dag 26: Bier op vrijdag en shoarma

Kebab dumur doner

13 Mei Dag 26: Bier op vrijdag en shoarma

Na een goede nacht te hebben gemaakt staat nu ook nog eens het weekend voor de deur: het is vrijdag šŸ˜€ De laatste werkdag van de week zit erop en dit weekend staat er weinig drukte op de planning. Ik heb mij voorgenomen om maar wat te sporten omdat ik vandaag niet heel gezond heb gegeten. Dit kwam omdat er vandaag op kantoor bier aanwezig was en ik tussen de middag naar de shoarmatent ben gegaan :(

ja, je las het goed! Normaal sla ik dit vette broodje op vrijdag altijd over. Vandaag had ik echter wel ontzettende honger en was het lang geleden dat ik mijzelf hadĀ getrakteerdĀ op een dergelijke snack. Ik besloot dus om dit te bestellen samen met mijn collega’s. Hij smaakte prima en ik heb er best van genoten. Het laatste stukje van de dunur doner heb ik maar overgeslagen. Hier drupt al het vet en de gesmolten saus in. Het leek mij dus verstandig om dit ‘vieze’ stukje maar te skippen.

Komend weekend heb ik weer twee feestjes 0p de planning. Ik voel dus alweer de nodige versnaperingen aankomen + het nodige bier. Morgen dus eerst maar ff sporten maar niet voordat ik heerlijk heb uitgeslapen. Wat extra slaap kan ik nog steeds erg goed gebruiken. Wordt vervolgd…

Geen reactie's

Geef een reactie