Dag 25: Weinig slaap wel gezond gegeten

Gezond eten wokken

12 Mei Dag 25: Weinig slaap wel gezond gegeten

Zoals jullie hebben gemerkt heb ik gister een blogdagje overgeslagen. Gister was namelijk een vrij standaard dag met geen opvallende dingen qua eten, drinken of sporten. De standaard shake, fruit, gezond avondeten met rijst, vegetarisch vlees en oosterse wokgroenten! Zoals ik eergisteren zei over het sporten rond etenstijd is mij wederom gelukt. 60 minuten, 660 calorieën en 7 kilometer 😀

Vanavond maar eens lekker vroeg op bed. Gisteravond was het namelijk wel vrij laat ivm werkzaamheden op kantoor. Ik lag er pas zo’n 4 uur in dus ik voel mij best moe. Ik merk dat mijn lichaam hierdoor toch wat in de war is. Vanavond dus ook maar niet op stap 😀 Perfect want dat bespaart mij weer zo’n 500 calorien aan bier.

Gewicht: 73.8 kg
Vetpercentage: 17.2%
BMI: 22.5
Spiermassa: 44.4%

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Rijst met wokgroenten
  • Goede hardloop ronde

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • 2 cappuccino gehad
  • Weinig slaap

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie