Dag 19: Lichte kater maar wel gesport

Broodje kroket en afvallen

06 Mei Dag 19: Lichte kater maar wel gesport

Nou dat weer een mooi avondje! Gisteravond na mijn vorige blog dus wederom de stad in gegaan. Wijn en bier gehad. Ik denk zo’n 3 (volle) glazen wijn en 10 biertjes. Eerst was er feest in de stad met muziek bij de Oldehove. Later op de avond zijn we naar Club Noa gegaan tot een uur of 4. Helaas was ik vannacht niet sterk genoeg om de snackbar te weerstaan :$ Dit kwam mede omdat er vannacht een goede vriend in mijn huis sliep en hij ontzettende honger had. Hij nam een grote bak patat en ik was zo nuchter om te bedenken dat daar vrij veel calorien inzitten. Ik besloot om mijn beurt om een broodje kroket te nemen omdat dit (voor mijn gevoel) gezonder is. Helaas werden het er twee vanwege de grote honger! #Fail

Vanochtend kon ik gelukkig uitslapen. Toch had ik een goede kater maar die was snel verdwenen na mijn mega-ontbijt: Twee bruine geroosterde boterhammen met een gebakken ei, kip, 30+-kaas en heel licht besmeerd met boter. Daarnaast ging er een groot glas magere melk naar binnen voor de benodigde calcium. Dit werkte – naast de 2 aspirines – erg goed 😀 De rest van de dag was vrij rustig. ’s avonds heb ik als diner gekozen voor de powershake omdat ik nog wel ff wilde gaan hardlopen. Ik moet en zou de alcohol eruit sporten en heb dat vervolgens gedaan in een 8 kilometer duurloop, inclusief buikspier- en rugoefeningen.

Gewicht: 73.3 kg
Vetpercentage: 17.2%
BMI: 22.3
Spiermassa: 44.4%

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Toch gesport ondanks kater
  • Melk & yoghurt

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Tja, de 2 broodjes kroket
  • Teveel alcohol afgelopen 24-uur

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie