Dag 18: Bevrijdingsdag

Bier

05 Mei Dag 18: Bevrijdingsdag

Vandaag, donderdag 5 mei┬áBevrijdingsdag! Het ging vandaag weer erg goed met het eten. De inmiddels gebruikelijke ochtendshake, amandelen als snack, zwarte koffie de hele dag i.p.v. cappuccino, banaan tussendoor en twee stuks volkoren bruinbrood met pindakaas… ohh… 1 was met pindakaas, de andere met Slankie 40+-smeerkaas. Ik moest ook wel gezond doen aangezien ik weet dat ik vanavond weer ga stappen, feesten, drinken etc.

Ik kom nu net terug uit de stad om mij ff om te kleden. Ff snel een Eierkoek naar binnen werken en dan weer de stad in! Ik heb nu twee biertjes op maar ik voel aan mijn water dat daar straks nog een x aantal bijkomen. Ik zal iedereen morgen weer op de hoogte brengen van de avond en het aantal liters bier. Wordt vervolgd…

Geen reactie's

Geef een reactie