Dag 17: En daar was de chocolade weer…

Afvallen en hardlopen

04 Mei Dag 17: En daar was de chocolade weer…

En we zijn weer een dag verder. De week is doormidden en we gaan op naar het feest van morgen. Gelukkig heb ik het vandaag redelijk vol kunnen houden om gezond te eten. Zoals je in de titel hebt gelezen heb ik wel 3 chocolaatjes gesnoept 😐 Niet zo handig maar het stond ineens voor mij en ik kon het niet weerstaan. Gelukkig was ik de ochtend goed begonnen met yoghurt en crueslie, broodje pindakaas als lunch en een super powershake als avondmaal. Die kleine stukjes chocolade konden dus weinig kwaad maar toch is het zonde. De tussendoortjes bestonden vandaag uit een appel en een handje amandelen.

Omdat ik in de middag dus wat gesnoept had, had ik voorgenomen om de avond wel ff goed te sporten! Nou dat heb ik geweten. Door de powershake als avondmaaltijd te nemen zat mijn buik niet vol. Ik had geen hongergevoel, dat niet maar dit was perfect om te sporten. Vaak na het eten heb je zo’n ‘vol’ gevoel en dat sport alles behalve fijn. Ik heb tweemaal een interval ronde gedaan van 30 minuten. Tussen deze twee interval rondes heb ik in het park een super workout gedaan voor mijn armen, rug en buik! Dus opdrukken, sit ups en andere rare oefeningen om mijn spieren overal maar aan te spannen. Ook thuis ben ik nog 15 minuten aan de slag geweest met mijn buikspierbankje. 460 calorieën volgens Runkeeper.

Kortom, best een goede dag qua eten en sporten. Moest ook wel aangezien er morgen weer bier op het dieet staat 😀 Laten we er maar vanuit gaan dat ik het bier beperk tot max 10 en de snack probeer over te slaan. Wordt vervolgd…

3 Reactie's
 • Peter
  Geplaatst op 11:43h, 05 mei

  Erg motiverende blog berichten!

 • Hidde
  Geplaatst op 11:43h, 05 mei

  Chocolade is altijd lastig om te weerstaan!

 • Carolijn
  Geplaatst op 23:33h, 07 maart

  Het is bij afvallen helemaal niet verkeerd om jezelf af en toe eens te belonen, mits je dit met mate doet. Als chocolade jou gelukkig maakt en je hebt een doel bereikt, waarom zou je jezelf dan geen chocolade gunnen? Zolang het bewust en met mate is.

Geef een reactie