Dag 14: The day after…

Patat en afvallen

01 Mei Dag 14: The day after…

Pfff en weer een dag met hoofdpijn! Rond 14.00 uur schoot ik wakker en was ik gezegend met weer een bonkende kop. Ach, niet zeuren want heb ik heb het zelf gedaan en het komt door die 13 biertjes. Ja, zoveel heb ik er ongeveer gehad 😐 Dus in 2 dagen tijd zo’n 5/6 liter bier achterover geslagen en dat betekend dat ik de komende weken geen bier meer wil hebben. Dat zeg ik nu wel heel braaf maar aankomende donderstag – 5 mei – is er ook wel weer een feestje in de stad met gezellig, muziek en… juist: drank!

Ik kon vandaag duidelijk merken dat ik teveel drank had gehad. Mijn buik was opgezwollen en was een stuk dikker dan 2 dagen ervoor. Ook het gewicht op de weegschaal sloeg direct 0.6 kg hoger uit dan ervoor. Hoe jammer! Maar zoals het Wasbord dieet zegt, een keer smokkelen mag maar pak de draad daarna direct weer goed op. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb erg veel water gedronken vandaag, shake gehad, gezonde salade gegeten en zojuist nog gesport. Dit voelde wel erg lekker omdat al de alcohol eruit gezweet werd. Toen ik net terug kwam van het hardlopen rond 21.00 uur, heb ik nog een eierkoek gehad met wat zwarte besjes. Dit in combinatie met veel water.

Komende week ga ik alles weer goed oppakken, in ieders geval tot aanstaande donderdag. Sporten, goed en 6 maal per dag eten en alleen maar gezonde producten eten. Morgen weer op de weegschaal staan en kijken deze aangeeft. Ik ben benieuwd…

Geen reactie's

Geef een reactie