Dag 13: Koninginnedag

Koninginnedag

30 Apr Dag 13: Koninginnedag

Met een fikse kater werd ik vanochtend wakker gemaakt door een telefoontje. Het was al 12 uur, ik had geen wekker gezet en mijn hoofd bonkte van de koppijn. Gisteravond was het dus erg gezellig, zo gezellig dat ik door de drank (lees: stuk of 12 biertjes) de avond nog maar vaag kon herinneren 😐 Dat was dus niet de bedoeling maar wat was het gezellig! Ik heb eerst met wat vrienden bier gedronken in een kroegje om vervolgens naar club Noa te gaan. Echt een super gezellige avond maar bij het wakker worden had ik toch wel spijt van 3 liter aan bier die ik soldaat heb gemaakt…

Na het opstaan heb ik maar wat te eten genomen. Ik had nog niet echt honger, wat vrij apart was aangezien de inhoud van mijn maag afgelopen nacht er in zijn geheel uitkwam. Ik had namelijk vannacht, toen ik mijn fiets ging ophalen op kantoor, nog twee broodjes gehad met pindakaas. Mijn maag vond deze combinatie van drank en pindakaas echter geen succes en zo kwam alles er weer uit. Maar goed.. de eiwitshake was toch een wenselijke bodem voor deze dag. Ik heb in de middag even een rondje gedaan over de vrijmarkt, gegeten bij mijn moeder rond 18.00 uur (gebakken aardappeltjes maar wel in combinatie met gezonde peultjes en wortels) en ik ga nu zo richting vrienden. Eerst een klein feestje en daarna weer op naar het heeft bij de Oldehove en hierna Club Noa.

Ik ga nu die kant op een blog morgen wel even over het aantal biertjes en of ik de nachtelijke snack kan overslaan 😉 Wordt vervolgd…

 

Geen reactie's

Geef een reactie