Dag 12: Ontbijt bij Hema en pizza

Pizza met extra tomaat

29 Apr Dag 12: Ontbijt bij Hema en pizza

Zoals jullie gemerkt hebben heb ik gister geen blog geplaatst. Gister was namelijk niet heel bijzonder om te loggen en het eetpatroon was vrij degelijk. Wel heb ik gister weer de hardloopschoenen aangetrokken en ben ik sportief bezig geweest :) Verder was het een rustig dagje qua doen en eten. Vandaag was wel weer een leuk dagje. Waarom? De Youw8 weegschaal geeft een goede verlaging aan. Yes!! Van 74.4 kg naar 73.3 kg. Daar is toch een mooi verschil en ik moet zeggen dat ik het ook rond mijn buik begin te merken.

Vandaag ben ik goed bezig geweest met mijn voeding. Zo heb ik kwark gehad met wei-eiwitpoeder, een glas melk, handje amandelen, alleen zwarte koffie, pizza met extra veel verse tomaat. Het ontbijt kwam vandaag bij de Hema. We hoorden van de actie dat je daar voor 1 euro kan ontbijten en we wilden dat wel eens proberen. Het ontbijt bestond uit een croissant, half stokbroodje met ei en bacon en een bakje koffie. Het smaakte erg goed en ik kan het iedereen aanraden.

Het is nu tijd om de stad in te gaan en een kroegje te gaan raken :) Ik denk dat er vanavond wel weer zo’n 8 tot 10 biertjes naar binnen gaan. Koninginnenacht is altijd een gezellig feest hier in de stad en dat moet gevierd worden natuurlijk. Persoonlijk denk ik dat een “paar” biertjes niet heel veel kwaad kunnen zolang ik morgen maar wel weer ff ga hardlopen en deze alcohol eruit sport. Ook morgenavond zal het wel weer een latertje worden en zal de drank rijkelijk vloeien :$ Laat ik maar voornemen om dan zondag ook maar te sporten. En heel belangrijk voor mijzelf: laat de shoarma vannacht staan en skip deĀ frikadellenĀ bij de nachtelijke snackbar!! To be continued…

Gewicht: 73.3 kg
Vetpercentage: 17.2%
BMI: 22.3
Spiermassa: 44.5%

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Kwark met wei-eitwitpoeder
  • Glas melk & een yakult

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Scooter gebruikt vandaag
  • Veel bier in het vooruitzicht
  • Pizza, kon gezonder…

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie