Een maand later! De resultaten tot nu toe

04 Jan Een maand later! De resultaten tot nu toe

Laten we beginnen met de beste wensen! Dat 2016 een jaar mag zijn/worden waarin we allemaal onze gezondheidsdoelen gaan bereiken. Een mooi streven en hopelijk voor iedereen haalbaar. Ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik in december 2015 begonnen ben met afvallen onder begeleiding van een Personal Trainer. Hierdoor heb ik de decembermaand ‘redelijk’ door kunnen brengen en sta ik nu niet met 5 kilo achter.

Precies een maand geleden kwam er sinds lange tijd weer een update op de site. Na jaren van afwezigheid ga ik opnieuw de strijd aan de met de kilo’s. Zoals je misschien al hebt gelezen, deze keer onder begeleiding van een personal trainer. De voorgaande keer was dit vooral op eigen houtje. Veel sporten, gezond eten op basis van boeken/internet en de kilo’s/kcal bijhouden via de Youw weegschaal. Nu vol aan de bak met een Personal Trainer. Beide geeft vermoedelijk hetzelfde resultaat; je verliest gewicht. Maar waar je op eigen houtje denkt gezond te doen, heb ik nu een stok achter de deur. Iemand die je meeneemt in de race en bijstuurt waar nodig. Dit op zowel het gebied van voeding als krachttrainen.

De eerste resultaten zijn merkbaar. Ik zie de eerste lijnen al in mijn buik komen. Flink wat vet kwijt en met behoud van spiermassa. Alle exacte details volgens snel op de site. Natuurlijk inclusief meetresultaten en de foto’s.

Keep you posted.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.