Youw8 internet weegschaal

Het Wasbord Dieet

Voor mijn 3 maanden afvalrace gebruik ik – naast het Wasbord Dieet – de Youw8 Internet Weegschaal. Met de Youw8 kan ik mijn gewicht, BMI en vetpercentage automatisch laten berekenen. Maar dit kan toch iedere (geavanceerde) digitale weegschaal? Ja, maar deze weegschaal koppeld de gemeten informatie aan een internet pagina (je persoonlijke dashboard). Je krijgt dus via Youw8.nl direct inzage in al deze gegevens. Dit is echt ideaal aangezien je zo precies je afvalrace in de gaten kunt houden.

Persoonlijk sta ik iedere ochtend op de weegschaal. Dit is een vast moment op de dag zodat de getallen extra nauwkeurig zijn. De grafiek op Youw8.nl laat zien of er een stijging of daling is in bijvoorbeeld mijn vetpercentage. De Youw8 Internet Weegschaal motiveert en is dus de ideale ‘stok-achter-de-deur‘ voor mijn dieet. Ik zie wekelijks dat er kilo’s verdwijnen en dat motiveert enorm!

Korting (couponcode) op Youw8 Weegschaal

Omdat ik zelf zo ontzettend positief ben over de Youw8 Internet Weegschaal, heb ik besloten om contact met het bedrijf erachter op te nemen. Ik wilde namelijk een korting regelen voor iedereen die, net als ik, dit apparaat wil gaan gebruiken. De normale prijs van de Youw8 Internet Weegschaal is € 99,95 maar als je onderstaande kortingscode gebruikt, krijg je direct € 10,- euro korting! Je bestelt de weegschaal dus voor slechts € 89,95.

Promotiecode: SNELAFVALLEN (geldig t/m 1 september 2011 en zolang de voorraad strekt)

Wil je de internet weegschaal ook gaan gebruiken? Bestel de Youw8 dan via Youw8.com/nl/