Dag 9: Powershakes bevallen bijzonder goed

Straciatella ijs en afvallen

26 Apr Dag 9: Powershakes bevallen bijzonder goed

Zoals je al kunt lezen in de titel, bevallen de powershakes uit het Wasbord dieet mij bijzonder goed. Ik start tot nu toe iedere ochtend met zo’n krachtshake. Ik gebruik yoghurt en melk als basisingrediënten. Ik voeg hier dan naar eigen inzicht fruit, cruesli, wei-eitwitpoeder en lijnzaadolie aan toe. Ook wat ijsblokjes gaan erin om de shake dikker te maken (wat de melk ook doet) en dit alles gaat vervolgens in de blender. Ik maak altijd een dubbele portie zodat ik later op de dag ook nog wat heb. Geloof het of niet maar met zo’n shake zit je voor enkele uren goed vol en het is binnen 60 seconden klaar. Iets wat ik echt nodig heb want ik snooze mijn wekker tot de allerlaatste minuut…

Naast de powershake heb ik vandaag 3 stukken bruinbrood gehad, verdeeld over de hele dag. Twee met pindakaas en 1 met smeerkaas. Omdat ik vandaag ook naar een afspraak moest en daardoor niet om de twee uren wat kon eten, heb ik een flesje water meegenomen met een appel. Zo kon ik de periode overbruggen tussen 11 uur in de ochtend en 2 uur in de middag. Het avondeten is een salade geworden met zalm. Ik at bij mijn vader en deze had overheerlijke straciatella ijs gekocht 😐 Heerlijk, maar ik heb toch vriendelijk bedankt.

Het is nu weer tijd om te gaan hardlopen. Afgelopen week heb ik 5 maal kunnen draven en ik wil dat deze week ook weer doen. Dus vandaag (dinsdag), donderdag, zaterdag en zondag. Dat is 4 keer maar ik ga dat deze week afwisselen met wat extra krachttraining.

Gewicht: 74.4 kg
Vetpercentage: 17.3%
BMI: 22.7

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Shake en bruinbrood
  • Zwarte koffie en geen Redbull

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Alle kilometers op scooter, behalve hardlopen

[/one_half_last]

 

Geen reactie's

Geef een reactie