Dag 8: Bier en broodplankje (Paasweekend)

Bier op het terras bij de Walrus Leeuwarden

25 Apr Dag 8: Bier en broodplankje (Paasweekend)

Heerlijk, zo’n extra dag weekend. Deze maandag heeft mij geen (paas)eieren gelegd 😀 Zoals ik gister al zei had ik vandaag een afspraak met een goede vriend op het terras. Ik ben hier om 13.00 uur naartoe gegaan, maar had vooraf al een gezonde powershake gedronken. Echt veel honger had ik dus niet. Ik had voorgenomen om op het terras een gezonde salade te nemen. Dit was mij echter teveel dus koos ik voor een klein broodplankje. Of dat verstandig was met de kruidenboter enzo… geen idee maar het smaakte in ieders geval prima 😀

Ik heb op deze terrasdag verder 1 kop latte macchiato gedronken en 4 Grolsch Weizen biertjes. Naja ‘tjes’, het waren beste glazen van 0,4 liter per stuk. Dus dik anderhalve liter. Volgens het WasBord dieet mag je echter 1 dag in de week eten wat je wilt. Ik had dus voor mijzelf besloten dat dat deze dag zou zijn. Ook heb ik als avondeten gekozen voor een pizza. Niet super gezond maar laten we het erop houden dat er veel tomaat opzat, deze nog in de vriezer lag en ik geen zin had om uitgebreid te koken. Mijn tussendoortje rond 20.00 uur betrof een volkoren eierkoek en glas jus de orange :)

Kortom, een heerlijk paasweekend gehad met een verantwoorde snackdag. Nu de komende week de draad weer goed oppakken. Zo ga ik morgen weer hardlopen met Harold en eet ik een gezonde salade. Nu hopen dat het gewicht bij Youw8 snel gaat dalen en de spiermassa gaat groeien… Wordt vervolgd…

Gewicht: 74.4 kg
Vetpercentage: 17.2%
BMI: 22.7

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Shake met wei-eitwitpoeder

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Biertjes
  • Broodplankje met kruidenboter

[/one_half_last]

 

Geen reactie's

Geef een reactie