Dag 7: Afvallen en bruin worden (paasweekend)

Paasweekend afvallen

24 Apr Dag 7: Afvallen en bruin worden (paasweekend)

Dit Paasweekend heb ik vrij weinig gedaan. Een beetje op het balkon zitten en bruin worden en dat alles in combinatie met goede voeding. Ik moet zeggen dat ik er thuis goed mee bezig kan zijn. De koelkast ligt vol met alleen maar goede en gezonde dingen dus ik kan mij niet vergrijpen aan koekjes en/of snoepjes. Ook had ik geen ‘paas’ producten gekocht waar ik mij aan kon vergrijpen, ook al had ik het gister wel erg moeilijk in de Albert Heijn. Een complete zak met paaseitjes voor slechts 0,50 cent (melkchocolade, 500 gram 😛 ) kon ik moeilijk laten liggen maar uiteindelijk niet meegenomen!! 😀 Trots…

Ik ben dus hele dag dus goed met mijn voedig bezig geweest! De ochtend begon (alweer, maar dat bevalt erg goed) met een powershake. Ditmaal een bananen versie. De wei-eitwitpoeder die ik gekocht heb, heeft ook een bananensmaak dus dit was de perfecte combi. Ik had er trouwens deze keer ook melk aan toegevoegd. Ik had verwacht dat dit weinig effect zou hebben en ik had het puur als ‘gezond’ ingrediënt gekocht, maar het zorgde voor een dikke shake. Een soort cappuccino effect. Het maakte de shake een stuk dikker en ik zat dus sneller vol.

De rest van de dag heb ik alleen met brood met kip en 20+-kaas gehad en wat amandelen. Ook nog een appel rond een uurt of 4 om de middagtrek weg te werken. Voor het avondeten ben ik even naar mijn moeder gegaan, iets wat vrij standaard is voor de zondag. Ik kreeg hier gebakken aardappeltjes voorgeschoteld met een heerlijke tomatensalade. Ik wist keurig de mayonaise links te laten liggen en heb ook rustig aangedaan met het besprenkelen van de aardappeltjes met zout.

In de avond ben ik weer wezen hardlopen! Dat was de 5e maal deze week! 😀 Ik geef mijzelf hiervoor een schouderklopje aangezien ik blij ben dat ik dit doorzet. Het voelt goed en ik heb het gevoel de eerste resultaten al te zien en te voelen (nee, het is geen spierpijn). Nu op naar morgen. Ik heb een lunchafspraak met een goede vriend van mij. Vermoedelijk zal de lunch bestaan uit een gezonde ceasar salade met latte macchiato. Tot zo ver niks aan de hand… Maar ik vermoed dat er ook een biertje bij komt kijken, gezien de voorspelde temperaturen van morgen (tweede paasdag). Wordt vervolgd…

2 Reactie's
 • Gids
  Geplaatst op 01:56h, 26 april

  Hallo
  leuke artikel.
  Voor de mensen die een ander dieet wensen.
  Bekijk dan zeker dit dieet: 10 dagen dieet
  Of eventuele andere diëten

 • Sjoerd
  Geplaatst op 13:57h, 26 april

  Goed bezig! Knap dat je met dit soort dagen niet snoept. Ik heb aardig wat chocolade achter mijn kiezen :(

Geef een reactie