Dag 5: Kort nachtje, brak en goede vrijdag

Redbull

22 Apr Dag 5: Kort nachtje, brak en goede vrijdag

Na een top avondje stappen was het vanochtend toch wel erg vroeg. Ondanks het feit dat ik pas om 11 uur hoefde te beginnen op mijn werk, waren 5 uurtjes slaap toch wat te weinig. Een Redbull deed wonderen! Gelukkig was het een kort dagje, want om 16.00 uur was het alweer tijd om naar huis te gaan. Gelukkig kon ik alle chocolade weerstaan en heb ik alleen maar goede en gezonde dingen gegeten. Wel heb ik mijn collega geluncht op het terras. Een “Saté ole” dus stokbrood met 2 satéstokjes, pindasaus en kruidenboter.

Op de Youw8 Internet Weegschaal is nog niet heel veel voortang te zien. Op zich ook niet zo raar na slechts 4 dagen. Wel heb ik ondertussen contact gezocht met het bedrijf achter de weegschaal. Ik wilde namelijk een link opnemen in mijn blog naar de website van Youw8. Ik heb een deal kunnen regelen dat met de promocode “SNELAFVALLEN” je direct 10 euro korting krijgt op de weegschaal. Ik verdien er niks aan maar wel handig voor de lezers van dit blog :) Doe er je voordeel mee.

Als ik zo dit stukje tekst af heb ga ik nog even hardlopen. Dit wordt de derde keer deze week en wil dit echt vasthouden. Het sporten bevalt goed. Mijn conditie gaat met sprongen al vooruit en ik merk dat ik fitter de dag doorkom. Later in het Wasbord dieetboek zal ik dit verder gaan opvoeren maar aangezien de eerste twee weken optioneel zijn qua sporten, bouw ik het rustig op. Ik ga vandaag weer samen hardlopen met een vriend en het ‘samen’ sporten kan ik van harte aanbevelen. Een goede stok-achter-de-deur en je moet nu sowieso! Blijven hangen op de bank voor GTST is geen optie meer :)

Het weekend staat nu voor de deur en dat is altijd erg lastig met terrasjes en eten buiten de deur. Ook in de Albert Heijn wordt ik met overheerlijke Paasaanbiedingen lekker gemaakt maar ik heb mij tot nu toe nog niet gek laten krijgen. Nu eerst tijd om te gaan hardlopen. Morgen weer een update…

Gewicht: 74.5 kg
Vetpercentage: 22.7
BMI: 17.2%

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Halve liter fruitsap van de Albert Heijn (Frambozen/bessen)
  • Gezonde volkoren crackers met 20+-smeerkaas

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Ja, toch weer Redbull gehad
  • Lunch op het terras met veel pindasaus

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie