Dag 36: Uit eten met wijn, vis en patat

Uit eten met wijn, vis en patat

24 Mei Dag 36: Uit eten met wijn, vis en patat

Zoals je al in de titel heb kunnen lezen kom ik net terug van een heerlijk avondje uit eten. De hele dag daarom maar rustig aan gedaan omdat ik wist dat ik vanavond erg veel zou eten. Ik koos daarom maar voor een lichte maaltijd bestaande uit een overheerlijke kabeljauwhaas. Een maaltijd die niet zo zwaar op de maag ligt. Ook had ik een heerlijk broodplankje vooraf, twee wijntjes erbij genomen en als afsluiter een latte macchiato. Ik zat zo vol! Niet normaal. Ik was voor mijn gevoel op tijd gestopt met eten maar toch komt het ‘volle’ gevoel pas zo’n 20 minuten later.

Verder vandaag dus niet zo heel veel gegeten. 4 stukken brood gehad (pindakaas en smeerkaas), 1 cappuccino, Albert Heijn frambozensap en een eierkoek. Ik had daarom rond 18.00 uur ook ontzettende honger. Misschien heb ik daarom vanavond wel in verhouding zoveel gegeten. Morgen ook maar ff rustig aan doen. Sowieso in de avond nog ff hardlopen. Die afspraak heb ik al staan met een goede vriend van mij. Morgen is overigens ff mijn laatste blog tot en met maandag. ik zit het weekend in London! Ik denk dat ik daar maar niet teveel moet letten op de lijn 😀

Gewicht: 72.6 kg
Vetpercentage: 17.0%
BMI: 22.1
Spiermassa: 44.6%

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Vandaag de fiets gepakt

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Uit eten dus veel gegeten
  • 2 glazen wij bij het eten
  • Patat en mayo

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie