Dag 22: Gezonde salade met kip

Gezonde salade

09 Mei Dag 22: Gezonde salade met kip

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen want wat is het toch irritant dat ik, na een gewicht van 72.4 nu weer op 73.5 zit :( Dat geschommel haat ik! Op zich is het logisch na het redelijk ongezonde weekend met alcohol en weinig gesport in het weekend maar toch is het vrij irritant. Ik heb vandaag dus ook mijn dieet weer opgepakt en de ochtend weer braaf begonnen met een powershake met banaan, wei-eiwitpoeder, lijnzaadolie, crueslie, yoghurt en melk. Verder vandaag een soepjes gehad (Knorr drinkboulion), appel, zwarte koffie, 1 koffiekoekje en 2 eierkoeken.

De avond heb ik een gezonde salade gegeten bij mijn vader. Een grote bak met sla, tomaat, komkommer en ei! Dit was in combinatie met een heerlijk stuk gebraden kip en 3 stukjes geroosterd brood erbij. Echt zalig, licht en gezond! Het toetje was ijs. Ik heb 1 bolletjeĀ straciatella ijs gehad šŸ˜³Ā Omdat ik de avond nog bezig moest op kantoor kon ik helaas niet hardlopen. Erg jammer dus had ik maar besloten om lopend naar de zaak te gaan ipv per scooter. Toch weer 200 calorien extra šŸ˜€

Gewicht: 73.5 kg
Vetpercentage: 17.2%
BMI: 22.4
Spiermassa: 44.5%

Best wel goed van mijzelf vandaag

 • Gezonde salade met kip
 • ’s avonds nog 4 kilometer gewandeld

Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

 • Vervoer per scooter ipv fiets
1Reactie
 • corine
  Geplaatst op 09:42h, 12 mei

  ik volg het dieet (voor vrouwen) nu 4 dagen, en ben vooral benieuwd wat je op het menu hebt staan.
  Altijd leuk om de variaties van anderen te lezen.
  De eieren gaan er enorm doorheen hier, maar toch na 3 dagen al 1,5 kg kwijt. (misschien beetje vroeg op de weegschaal gestaan)
  Blijf vooral schrijven, ik vind het leuk om te lezen.
  En ook ik doe erg mijn best om maar 3 glazen alcohol per week te nuttigen (valt niet mee, als je elke avond geniet van een lekker wijntje), maar ik kies de dagen nu uit wanneer het mag en ik denk dat het zo gaat lukken. De bikini verhult niks he? ik kan er geen randje onder verstoppen. (zeg maar zwemband)

Geef een reactie