Dag 21: Onbeperkt wokken en stappen Groningen

Wokken eten afvallen

08 Mei Dag 21: Onbeperkt wokken en stappen Groningen

Zoals jullie gemerkt hebben heb ik gister een dagje overgeslagen. Dit kwam omdat ik in Groningen verbleef voor een avond eten en stappen met vrienden. Ik ben gister eind van de middag met de trein die kant opgegaan omdat we rond 19:00 uur zouden gaan eten bij het Euroborg stadion. Daar zat een restaurant waar je voor 27,50 EUR onbeperkt kon eten en drinken. Nou dat heb ik geweten 😀 Ik denk dat ik – alweer – zo’n 10 biertjes naar binnen heb gewerkt. Ook qua eten heb ik ‘m goed geraakt. Denk aan vlees, vis, gebakken banaan, sate, stokbrood met kruidenboter, kipnuggets, aardappelkroketjes en nog veel meer…. Heerlijk maar wat zat ik vol.

Na het wokken zijn we richting huis gegaan voor een korte opfrisbeurt om ons vervolgens naar het centrum van Groningen te begeven. Thuis hebben we ook nog wat gedronken. Voor zover ik dat kan herinneren was dat een glas wijn en een shot Dropshot. In de stad heb ik nog maar een paar biertjes gehad en ik ben later overgestapt op fris. Omdat ik de hele nacht zo vol zat van het eten heb ik gelukkig geen nachtsnack meer gehad! 😀 Dat was dan wel weer een voordeel. Het viel achteraf dus best nog wel mee met eten en drinken ook al kan ik mij een gezonder weekend voorstellen.

Alle feestjes en feestdagen zijn nu gelukkig wel voorbij. Dat betekend dat ik mij nu weer vol kan inzetten! Ik merk dat ik ook schommel qua gewicht tussen de 72 en 73! Ik moet dus nu echt weer ff doorzetten, gezond eten en veel sporten! Wellicht is de sportschool een idee? ….

Geen reactie's

Geef een reactie