Dag 2: Ingebruikname van mijn Youw8

Youw8 internet weegschaal

19 Apr Dag 2: Ingebruikname van mijn Youw8

Ik moet beginnen met eerlijk toe te geven dat ik mijn Youw8 weegschaal al meer dan een jaar in huis heb. In het begin heb ik veel gebruik gemaakt van dit digitale apparaat maar naar verloop van tijd wordt het dagelijkse gebruik minder. Om dit afvalproject in goede banen te leiden, heb ik besloten de Youw8 weer te ontdoen van al het stof en weer te gaan gebruiken. En wel op dagelijkse basis! De komende drie maanden zal ik weer braaf iedere ochtend op mijn weegschaal stappen om mijn gewicht, bmi en vetpercentage te laten berekenen. Iedere zondag zal ik dan een overzicht plaatsen van die betreffende week om mijn vorderingen te tonen.

Vanochtend heb ik dus voor het eerst weer op de weegschaal gestaan. Met maar liefst 75,1 kg ben ik dus in de afgelopen maanden bijna 9 kilo aangekomen. Hmm dat klinkt niet goed maar heb ik natuurlijk helemaal zelf veroorzaakt. Ik ook moet eerlijk bekennen dat ik in de decembermaanden de verleidingen van speculaas en oliebollen moeilijk (lees: niet) kan weerstaan. Een logisch gevolg dus dat deze vette producten rond mijn buik gaan zitten. Ook sport ik in deze periode van het jaar totaal niet dus het vet kan ook geen kant op. Het vetpercentage zit tijdens de meting op een 17.8%! De laatste vetpercentagemeting bij Youw8 is van 14 augustus 2010. Het vetpercentage lag toen op 16.5%. Werk aan de winkel dus.

Qua eten ging het vandaag goed. Netjes het programma afgewerkt met yoghurt als ontbijt, brood tussen de middag en een salade als avondeten. Wel kwam een klant op kantoor langs heb een overheerlijke vette koek van de Subway. Die kon ik niet laten staan dus een extra 300 calorieën gingen smakelijk naar binnen.

Gewicht: 75.1 kg
Vetpercentage: 17.8%
BMI: 21.5

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Hardlopen: 8.5 kilometer
  • Zwarte koffie gedronken, geen cappuccino
  • Geen Redbull

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Alle kilometers afgelegd met de scooter
  • 1 vette koek van de Subway gehad
  • Het gehele zakje saus over de AH salade

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie