Dag 10: Portie kibbeling en witte wijn

Wijn

27 Apr Dag 10: Portie kibbeling en witte wijn

Vandaag was voor het grootste deel niet zo’n bijzonder dagje. Gestart zoals iedere dag met een powershake. Zonder fruit, want dat was op maar wel met yoghurt, magere melk, wei-eiwitpoeder en crueslie. Vrij matig qua ingrediënten maar gelukkig gaf de wei-eitwitpoeder met bananenzoetstof er nog wat smaak aan. Verder de hele dag niet gesnoept en alleen maar brood met pindakaas en twee appels gehad. Erg goed al zeg ik het zelf 😀

De avond was iets minder. Rond 18.00 uur heb ik boodschappen gedaan en hier vele producten ingekocht. Zo was oa de kibbeling in de aanbieding en dit heb ik dus meegenomen. Een gezond product zou je zeggen maar door de olie waarin ik het heb gebakken (en iets te lang) was het niet een gezonde portie :( Uiteraard was dit alles zonder saus en heb ik als toetje maar een fruitbakje verorberd. Morgen gat ik voor een lichte salade of een gezonde pasta! In ieders geval iets beter dan vandaag…

De avond liep ff anders dan gepland. Ik was rond 20.00 nog op kantoor bezig voor wat kleine werkzaamheden, toen een vriendin van mij belde. Ze vroeg of ik ff langs kwam voor een drankje 😀 Naja, dat kon ik natuurlijk niet weigeren. Ik had al dagen geen alcohol gehad (Lees: afgelopen maandag nog :$ ) en ik had zin om haar weer ff te zien. De avond heb ik dus een halve fles wijn opgedronken en een flesje bier. Wat extra – ongeplande – calorieën deze avond maar ze waren het meer dan waard! Trouwens, de heen- en terugreis netjes op het fietsje gedaan. Dus 100 extra calorieën weten te verbranden…

Gewicht: niet gemeten
Vetpercentage: niet gemeten
BMI: niet gemeten

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Dag begonnen met een powershake
  • Veel fruit gehad
  • Twee kleine porties wei-eiwitpoeder

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Alle kilometers op scooter, behalve de avond fietsen
  • Alcohol: halve fles wijn + 1 biertje

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie