Dag 1: De start van mijn afval uitdaging

Taart vlaai

18 Apr Dag 1: De start van mijn afval uitdaging

De eerste dag! Het is zover. Na weken van twijfel, lastigheden, excuses en getreuzel ga ik ook dit jaar beginnen aan mijn afvalrace. Ieder jaar, als de vakantie in zicht is, begin ik mijn race om kilootjes kwijt te raken. Ik wil graag over het strand kunnen lopen met een ‘strakke’ buik, maar ieder jaar kom ik in juni tot de conclusie dat het, ook dit jaar, weer niet gelukt is!

Om nu voor eens en voor altijd af te rekenen met dat vervelende buikvet ga ik beginnen! En wel vandaag op 18 april 2011. Deze dag zal de geschiedenis ingaan als dé dag waarop ik afrekenen met dat buikje. Ik wil hierbij opmerken dat ik niet ‘dik’ ben maar wel genoeg heb van die rand om mijn middel. Ik heb dus geen overgewicht van vele tientallen kilo’s maar ik ben gewoon niet ‘droog’. Ik wil die buikspieren kunnen zien en trots zijn op mijn prestatie. Om mijn doel te bereiken trek ik 3 maanden uit en heb ik dus tot half juli 2011 om dit doel te bereiken.

De eerste dag was eigenlijk niet al te best! Ik begon zo goed met twee gezonde bruine boterhammen met 20+-kaas. Op het ontbijt was dus niet zoveel aan te merken, tot onze stagiair in de middag met een overheerlijke rijstevlaai aan kwam zetten. Hij had een weddenschap verloren, dus dat leverde mij maar liefst 3 vlaaipunten op :( Ook heb ik vandaag mijn laatste blikje Red Bull gedronken voor de komende 3 maanden. Gemiddeld drink ik zo’n 2/3 blikjes per dag en hoog nodig tijd om hier mee te stoppen. Uiteraard drink ik de light variant maar goed. Ook de tandarts is niet echt blij met deze zoete versnaperingen aangezien mijn glazuur langzamerhand aan het verdwijnen is.

[one_half] Best wel goed van mijzelf vandaag

  • Hardlopen: 8.5 kilometer
  • 7 glazen water
  • Zwarte koffie gedronken, geen cappuccino

[/one_half]

[one_half_last] Eigenlijk bijzonder slecht vandaag

  • Alle kilometers afgelegd met de scooter
  • 3 vlaaipunten
  • Gebakken aardappeltjes

[/one_half_last]

Geen reactie's

Geef een reactie