2 jaar later: inmiddels 82 kilo

2 jaar later afvallen

22 Jun 2 jaar later: inmiddels 82 kilo

Precies twee jaar later. Hoe gaat het nu met mij, mijn gewicht en mijn eetpatroon. Ik kan er kort over zijn: slecht. Laat ik zeggen dat de verhalen over een relatie waar zijn en je hierdoor snel extra kilootjes door aankomt. Gaat het er weer af? Of probeer ik op 82 kilo te blijven. Ik sta op het punt om weer te gaan afvallen.

Mijn weegschaal gaf onlangs 82 kilo. Ik voel mij super fit dus echt last van mijn gewicht heb ik niet. Maar toch merk ik, mede door een relatie (lees: lekker eten, hapjes, etc) toch stiekem iedere maand wat groei in mijn gewicht. Ook heb ik het de afgelopen 2 jaar erg druk gehad en hierdoor weinig kunnen sporten. Weinig sporten + wel genieten van het lekkere eten = aankomen! Dat is geen rocket science!

Maar goed, en nu? Ik merk toch dat ik mij er niet meer zo prettig bij voel. Dit gevoel werd natuurlijk versterkt door het mooie weer van de afgelopen week waar je toch merkt dat de zomerkleren je niet meer zo goed staan. En je je niet meer zo fijn voelt met de kleren die je draagt. Kortom, tijd om mijn eetpatroon weer eens flink aan te scherpen en weer meer te bewegen. Ik stel voor dat ik jullie binnenkort weer een update geef van hoe het gaat :)┬ái’ll keep you posted

Geen reactie's

Geef een reactie